بیماری سلیاک و مواد غذایی FUNDAMENTALS EXPLAINED

بیماری سلیاک و مواد غذایی Fundamentals Explained

بیماری سلیاک و مواد غذایی Fundamentals Explained

Blog Article

کودکان کم سن‌تر حتی ممکن است به کم خونی و کمبود وزن نیز دچار شوند.

تحقیقات نشان می دهد، عدم درمان بیماری سلیاک در کودکان، امکان ابتلا به سایر بیماری های خود ایمنی مانند دیابت نوع یک و بیماری هاشیموتو را افزایش می دهد.

علائم این اختلال، در درجه اول زردی یرقان خفیف است. این زردی آنقدر خفیف است که بسیاری از افراد از ابتلا به آن با خبر نمی شوند. یکی دیگر از نشانه های این اختلال ایجاد مدفوع زرد است. سندرم ژیلبرت معمولا بدون درمان خوب می شود. ژیاردیازیس

تغییر رنگ مدفوع می تواند نشان بیماری باشد. بیشتر این تغییر رنگ در نوزادان مطرح است اما در افراد بزرگسال نیز به دلیل بیماری تغییر رنگ مدفوع اتفاق می افتد.

آزمایش خون معمولا در افرادی انجام می شود که علائم خاصی ندارند و نزدیکان آنها به این بیماری سلیاک مبتلا هستند.

برنج پخته و نرم شده (از برنج‌های فاقد گلوتن استفاده کنید)

برای تشخیص بیماری سلیاک از آزمایش خون و آندوسکوپی استفاده می شود. گاهی با انجام آزمایش خون دیگر نیاز به بررسی های دیگر نیست.

● در گذشته، کارشناسان توصیه می کردند که افراد مبتلا به بیماری سلیاک از مصرف جو پرهیز کنند.

همان طور که قبلا گفته شد، زمانی که پرزهای روده کوچک آسیب ببینند، بدن قادر به جذب مواد مغذی نخواهد بود و در نتیجه بدن دچار کمبودهایی شده و عدم رشد یا تاخیر در رشد کودک می‌شود.

فقط کسایی که ذهنشون مثل یه کاراگاه تیزه می‌تونن توی ۱۰ ثانیه بفهمن قتل بوده یا خودکشی

علاوه بر کاهش رشد، کودکانی که با نارسایی در رشد مواجهند، ممکن است نقاط عطف رشدی خود، مانند توانایی غلت زدن، نشستن، ایستادن و راه رفتن را از دست بدهند و کسب مهارت‌های ذهنی و اجتماعی در آنها به تاخیر بیافتد.

رژیم غذایی فاقد گلوتن به نوزادان و کودکان مبتلا به سلیاک کمک می‌کند تا رشد طبیعی خود را بازیابند و افزایش وزن را از سر بگیرند.

● پزشکان خون را برای وجود آنتی بادی های رایج در افراد مبتلا به بیماری سلیاک، از جمله آنتی گلیادین و آنتی بادی های اندومیزیال بررسی می کنند.

سرعت بخشیدن به روند گوارش که نتیجه آن مدفوع زرد است، بخشی از پاسخ بیماری سلیاک و پسوریازیس بدن شما به استرس و اضطراب می باشد.

Report this page